Nieuw

Villa

Vanaf € 329.900

Costa Cálida, Sucina

Casas Kinita gelegen in Sucina, is een typisch Spaans dorp op slechts enkele kilometers van de stranden van de Costa Calida en de Mar Menor. De afgelopen jaren heeft er een uitgebreide ontwikkeling plaatsgevonden naarmate de populariteit van dit prachtige dorp is gegroeid. De luchthaven van Murcia ligt op slechts 25 km afstand, en via de snelweg AP-7, Pista Mediterraneo, ligt de luchthaven van Alicante op slechts 45 minuten afstand. Hoewel klein, zijn de dorpsfaciliteiten gegroeid om te voldoen aan de behoeften van een groeiende bevolking en waar de ambachtelijke handel nog steeds springlevend is.

Als u een golfliefhebber bent, heeft u hier een ruime keuze aan golfbanen in de omgeving, waarvan de dichtstbijzijnde op slechts 4 km afstand ligt.

Casas Kinita is een villa in eigentijdse stijl, met een puur en elegant ontwerp, met een distributie gericht op het mediterrane licht dat het hele interieur van het huis binnendringt. Met open dagruimtes waarin de keuken aansluit op de woonkamer, waardoor een aaneengesloten omgeving ontstaat die wordt begrensd door een centraal eiland, een ongelooflijke ruimte om elke dag te genieten van een ontbijt of een maaltijd.

De woon-eetkamer sluit aan op de veranda en het terras bij het zwembad, waardoor één ruimte ontstaat.

Deze villa heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een charmant buitentoilet voor het zwembad. De hoofdslaapkamer is zeer licht, met eigen badkamer, kleedkamer en directe toegang tot het hoofdterras van het huis, waar het zwembad zich bevindt.

Het ongelooflijke solarium bovenaan het huis maakt het uniek en ideaal om het hele jaar door van de zon te genieten.

Een actueel project, stijlvol en gebouwd met kwaliteiten op het hoogtepunt van zijn ontwerp, wat ons een unieke kans geeft op een uitstekende levenskwaliteit, met open ruimtes en frisse lucht.

Unieke aspecten

Kenmerken

Stad

Sucina

Regio

Costa Cálida

Categorie

Nieuwbouw

Type

Villa

Terras

Extra

Parkeerplaats, Zwembad

Solarium

-

Slaapkamers

3

Badkamers

38

Oppervlakte vanaf

123 ㎡

Tuin

-

Referenties

CC-Z-SC-373

Fotogalerij

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Costa Cálida: vastgoed in een ruwe kustregio

De ‘warme kust’, dat is de Costa Cálida. In het zuidoosten van het Iberisch schiereiland vormt deze verrassende en voor velen nog onbekende kuststrook een soort missing link tussen de Costa Blanca in het noorden en de Costa del Sol in het zuiden.

Cartagena is de belangrijkste havenstad aan de Costa Cálida, die verder vooral bekend is omwille van de Mar Menor. Deze warme lagune werd ooit ‘het grootste zwembad ter wereld’ genoemd en levert behalve mooie plaatjes ook natuurreservaten, zoutmeren, modderbaden en goede watersportfaciliteiten op.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer