Nieuw

Appartement

Vanaf € 332.000

Costa del Sol, Benalmàdena

Marina Golden Bay is een uitzonderlijk vastgoedproject, harmonieus gelegen in het hart van Benalmadena, waarbij de levendigheid van het stadsleven naadloos wordt gecombineerd met de weelde van extravagantie aan de kust. Gelegen in de nabijheid van de charmante haven, omvat dit project 33 zorgvuldig ontworpen woningen, waaronder eenheden met één, twee en drie slaapkamers. Elke verblijfplaats straalt een ongeëvenaard gevoel van elegantie uit en vormt een perfecte aanvulling op het adembenemende uitzicht op de horizon. Met zijn toplocatie en luxe voorzieningen vertegenwoordigt Marina Golden Bay een unieke kans voor individuen die op zoek zijn naar een verfijnde en levendige levensstijl aan zee, waardoor het een echt pareltje is in het vastgoedlandschap van Benalmádena.

 

 

Unieke aspecten

  • Zeezicht
  • Dicht bij jachthaven
  • Luxe afwerking
  • Spectaculaire zichten

Kenmerken

Stad

Benalmàdena

Regio

Costa del Sol

Categorie

Nieuwbouw

Type

Appartement

Terras

Extra

Zeezicht

Solarium

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Oppervlakte vanaf

-

Tuin

-

Referenties

CDS-F-353

Fotogalerij

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Costa del Sol: vastgoed- en vakantieparadijs

De Costa del Sol – letterlijk: zonnekust – is de 300 kilometer lange kuststrook die het binnenland van Andalusië met de Middellandse Zee verbindt. Málaga is er de belangrijkste stad, al doen Torremolinos, Marbella, Estepona en Gibraltar zeker ook een belletje rinkelen.

De oude vissersdorpjes groeiden in de afgelopen decennia uit tot ware vakantieparadijzen. Dat blauwe lucht, heldere stranden en de zon daar voor veel tussen zitten, mag duidelijk zijn. Zeker voor wie Atlantische winden en een noordelijker klimaat gewoon is, voelt de vitamine D die de zon hier het hele jaar gul uitdeelt als een stevige gezondheidskuur.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer