Nieuw

Appartement

Vanaf € 234.900

Costa Blanca Zuid, San Pedro del Pinatar

Een collectie exclusieve woningen met een avant-gardistisch design, aandacht voor elk detail en een keuze uit hoogwaardige afwerkingen.

Het complex bestaat uit appartementen met 1 en 2 slaapkamers, beschikbaar in verschillende modellen: modellen op de eerste verdieping met groot terras en directe toegang tot het gemeenschappelijke zwembad en appartementen met privésolarium.

De woningen bieden een open leefruimte, die in sommige gevallen een keuken met bijkeuken combineert, een eetkamer en een ruime woonkamer met toegang tot het terras. De slaapkamers hebben ruime inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft ook een en-suite badkamer. Kleine details maken deze appartementen uniek!

We weten dat comfort en energie-efficiëntie de belangrijkste waarden zijn in een huis, de Bella Salina Collection is ontworpen met deze doelstellingen in het achterhoofd.

Uitgerust met pre-installatie van aardgas voor centrale verwarming, pre-installatie voor gekanaliseerde warme en koude airconditioning, SWW-opwekking met het energiezuinige aerothermische systeem, technische verlichting en ventilatiesysteem.

Kenmerken

Stad

San Pedro del Pinatar

Regio

Costa Blanca Zuid

Categorie

Nieuwbouw

Type

Appartement

Terras

Extra

Zwembad, Parkeerplaats

Solarium

-

Slaapkamers

2

Badkamers

44

Oppervlakte vanaf

-

Tuin

-

Referenties

CC-Z-SPP-179

Fotogalerij

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Costa Blanca: veelzijdig vastgoed

De 74 witte zandstranden waren voor de eerste vakantiegangers die hierheen vlogen zo zichtbaar dat deze Spaanse oostkust de Costa Blanca – witte kust – genoemd werd. Al zou het ook aan de zeer talrijke aanwezigheid van amandelbomen en -bloesems liggen.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer