Appartement

Vanaf € 799.000

Costa del Sol, Ojén
NIEUW PROJECT IN PALO ALTO

Een ontwikkeling van 60 appartementen en penthouses gelegen op het hoogste perceel in Palo Alto, met uitzicht op Marbella. Moderne open ontwerpen met 2 en 3 slaapkamers, met prachtig zeezicht vanaf alle woningen, evenals een buitenzwembad omgeven door weelderige tuinen en toegang tot alle voorzieningen van Palo Alto. De appartementen op de begane grond hebben een privétuin met patio en vrij uitzicht op zee. Alle woningen zijn ontworpen om het natuurlijke licht te maximaliseren. Ze liggen op het zuiden, zodat het mediterrane licht de belangrijkste kamers van je nieuwe huis overspoelt. Marbella wordt beschouwd als de hoofdstad van de westelijke Costa del Sol. Badend in de zee en beschut tegen de bergen, met prachtige en uitgestrekte stranden met rustig water langs 27 km kustlijn, natuurlijke attracties, jachthavens, zijn 21 golfbanen, en een breed gastronomisch aanbod, van de typische "chiringuitos" strandbars en tapasbars, tot de meest luxueuze Michelin-sterrenrestaurants. Dit alles, samen met het microklimaat met 320 dagen zon per jaar, maakt Marbella tot een van de meest gewilde bestemmingen in Spanje.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Kenmerken

Stad

Ojén

Regio

Costa del Sol

Categorie

Nieuwbouw

Type

Appartement

Terras

-

Extra

Solarium

-

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Oppervlakte vanaf

108 ㎡

Tuin

-

Referenties

SP0484

Fotogalerij

  • 1331924
  • 1331925
  • 1331926
  • 1331927
  • 1331928
  • 1331929
  • 1331930
  • 1331931
  • 1331932

Costa del Sol: vastgoed- en vakantieparadijs

De Costa del Sol – letterlijk: zonnekust – is de 300 kilometer lange kuststrook die het binnenland van Andalusië met de Middellandse Zee verbindt. Málaga is er de belangrijkste stad, al doen Torremolinos, Marbella, Estepona en Gibraltar zeker ook een belletje rinkelen.

De oude vissersdorpjes groeiden in de afgelopen decennia uit tot ware vakantieparadijzen. Dat blauwe lucht, heldere stranden en de zon daar voor veel tussen zitten, mag duidelijk zijn. Zeker voor wie Atlantische winden en een noordelijker klimaat gewoon is, voelt de vitamine D die de zon hier het hele jaar gul uitdeelt als een stevige gezondheidskuur.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer