Nieuw

Appartement

Vanaf € 578.000

Costa del Sol, Mijas

Elysea Suites presenteert een nieuwbouwproject van exclusieve appartementen met prachtig uitzicht op zee in Mijas Costa, Málaga. Gunstig gelegen op wandelafstand van het strand en dicht bij alle voorzieningen, biedt dit project een ideale woonomgeving.

Elk appartement is met zorg ontworpen, met oog voor detail en met de mogelijkheid om diverse ruimtes naar jouw wensen aan te passen. Geniet van een exclusieve woonervaring met ongehinderd uitzicht op de kust en de Middellandse Zee.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen voor optimaal comfort en ontspanning, met een ruim zwembad, omgeven door prachtige landschapsarchitectuur met groene zones en chill-out plekken. Daarnaast biedt het project een volledig uitgeruste fitnessruimte en een spa.

Unieke aspecten

  • Exclusieve appartementen
  • Zeezicht
  • Wandelafstand van het strand

Kenmerken

Stad

Mijas

Regio

Costa del Sol

Categorie

Nieuwbouw

Type

Appartement

Terras

Extra

Zeezicht, Zwembad, Airco Warm en Koud

Solarium

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Oppervlakte vanaf

80 ㎡

Tuin

Referenties

CDS-MI-362

Fotogalerij

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Costa del Sol: vastgoed- en vakantieparadijs

De Costa del Sol – letterlijk: zonnekust – is de 300 kilometer lange kuststrook die het binnenland van Andalusië met de Middellandse Zee verbindt. Málaga is er de belangrijkste stad, al doen Torremolinos, Marbella, Estepona en Gibraltar zeker ook een belletje rinkelen.

De oude vissersdorpjes groeiden in de afgelopen decennia uit tot ware vakantieparadijzen. Dat blauwe lucht, heldere stranden en de zon daar voor veel tussen zitten, mag duidelijk zijn. Zeker voor wie Atlantische winden en een noordelijker klimaat gewoon is, voelt de vitamine D die de zon hier het hele jaar gul uitdeelt als een stevige gezondheidskuur.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer