Nieuw

Appartement

Vanaf € 204.400

Costa del Sol, Málaga

Metropolitan Homes biedt uitstekende verbindingen naar elk punt in de provincie en ligt op slechts enkele minuten van het stadscentrum van Málaga. De locatie van dit project is uitzonderlijk, gelegen in een woonwijk op minder dan 20 minuten lopen van diverse diensten, sportfaciliteiten, vrijetijdsmogelijkheden, gezondheidscentra en onderwijsinstellingen. Dit exclusieve nieuwbouwcomplex beschikt over 35 woningen met 1 en 2 slaapkamers, met een ruime binnenplaats, een zwembad op het dak en een loungeruimte. De appartementen van Metropolitan zijn ontworpen met een moderne focus, waarbij de indelingen zijn geoptimaliseerd en gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen om de ruimte, functionaliteit en helderheid in elke kamer te maximaliseren. Verder zijn bij alle woningen een parkeerplaats en een berging in de prijs inbegrepen.

Unieke aspecten

  • Stad Malaga
  • Zwembad op het dak
  • Garage inbegrepen

Kenmerken

Stad

Málaga

Regio

Costa del Sol

Categorie

Nieuwbouw

Type

Appartement

Terras

Extra

Airco Warm en Koud

Solarium

-

Slaapkamers

2

Badkamers

2

Oppervlakte vanaf

-

Tuin

-

Referenties

CDS-MAL-367

Fotogalerij

Meer weten?

Wil je meer weten over dit pand of heb je vragen over de regio? Laat hier uw gegevens na en wij contacteren u a.s.a.p.

Costa del Sol: vastgoed- en vakantieparadijs

De Costa del Sol – letterlijk: zonnekust – is de 300 kilometer lange kuststrook die het binnenland van Andalusië met de Middellandse Zee verbindt. Málaga is er de belangrijkste stad, al doen Torremolinos, Marbella, Estepona en Gibraltar zeker ook een belletje rinkelen.

De oude vissersdorpjes groeiden in de afgelopen decennia uit tot ware vakantieparadijzen. Dat blauwe lucht, heldere stranden en de zon daar voor veel tussen zitten, mag duidelijk zijn. Zeker voor wie Atlantische winden en een noordelijker klimaat gewoon is, voelt de vitamine D die de zon hier het hele jaar gul uitdeelt als een stevige gezondheidskuur.

Meer over deze regio

Vind uw droompand!

Vertel ons wie u bent en wij stellen binnen de 48 uur drie panden aan u voor. Vastgoed dat past. 

Rustig Levensgenieter Sportief
Zee-Zeezicht Binnenland Bergen
Vakantie Opbrengst Residentie
Klimaat Cultuur Prijs
Najaar Voorjaar Zomer